Nieuwe vacature beheerder Dorpshuis Ulicoten M/V

Algemeen

Bremerpoort is een MultiFunctionele Accommodatie in Ulicoten. Dorpshuis Ulicoten huist samen met basisschool Bernardus, Kober kinderopvang en Dienstencentrum in Bremerpoort.

Het Dorpshuis is de thuisbasis voor vele verenigingen uit Ulicoten en daarbuiten. Het gebouw beschikt over een grote zaal met uitschuifbaar podium, in gebruik als gymzaal maar ook geschikt voor (muziek)optredens en theaterproducties, een aula met bar en sinds kort een nieuwe multifunctionele ruimte op de bovenverdieping, geschikt voor vergaderingen en allerlei andere activiteiten. 

Dorpshuis Ulicoten is dagelijks geopend bij activiteiten. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in de avonduren, maar ook overdag en in sommige gevallen in het weekend of tijdens feestdagen.

Dorpshuis Ulicoten werkt bij verschillende activiteiten met vrijwilligers achter de bar.

Als beheerder kom je in dienst van het bestuur. 

Functieomschrijving & werkzaamheden van de beheerder:

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een enthousiaste gastvrouw/gastheer voor circa 18 uur per week. Deze uren vallen voornamelijk op maandagavond, woensdagochtend en -avond en donderdagavond. Het kan voorkomen dat wij een paar keer per jaar op zaterdag of zondag een beroep op je willen doen.  Het aantal uren en andere dagdelen zijn bespreekbaar. 

In deze functie ben je samen met je collega-beheerder de spil van Dorpshuis Ulicoten. Jullie zorgen ervoor dat de organisatie optimaal kan draaien. Als enthousiaste duizendpoot weet jij het overzicht te bewaren, de bezoekers gastvrij te bedienen en zorg jij er te allen tijden voor dat het gebouw er tiptop in orde uitziet. In overleg met je collega-beheerder delen jullie zelf je uren in.

 Je taken bestaan onder andere uit:

 • Inplannen van reserveringen; mondeling, telefonisch en per mail
 • Overige mail bijhouden/beantwoorden
 • Gastvrij ontvangen van alle bezoekers
 • Uitvoeren van horecawerkzaamheden, inclusief kassabeheer en bestellingen
 • Schoonmaken van de ruimtes (ongeveer 40% van de tijd) en het juiste aantal tafels en stoelen klaarzetten (indeling) voor de huurders
 • Leiden van evenementen en aansturen van vrijwilligers
 • Contact onderhouden met de mede-gebruikers (participanten) van Bremerpoort
 • Uitvoeren van bijbehorende administratieve werkzaamheden, waaronder kasboek inboeken in boekhoudprogramma, facturen opstellen en versturen middels een factureringsprogramma
 • Het reclamescherm en reclamefolders in de aula up-to-date houden

 

Profiel

Dorpshuis Ulicoten is een plek waar veel verschillende doelgroepen komen en iedereen zich thuis moet voelen. Gastvrijheid en een enthousiaste houding staan met stip op één.

 

Verder vinden we het belangrijk dat je:

 • flexibel bent en bereid bent om te werken op onregelmatige tijdstippen
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 • een pro-actieve houding hebt gericht op groei van de activiteiten
 • woont in of nabij Ulicoten.
 • ervaring hebt of krijgt met Microsoft Office, voornamelijk Word en Excell 
 • in het bezit bent van Sociale Hygiëne en een BHV diploma, of bereid dat te gaan halen. 

Ook wordt het aandragen van ideeën en suggesties voor verbetering zeer gewaardeerd.

 

Wat bieden wij

Een prettige en no-nonsense werksfeer binnen het Dorpshuis Ulicoten. 

Je krijgt een 0-uren contract van “Stichting ‘t Dorpshuis Ulicoten”, op oproepbasis.

In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract met een proeftijd van 1 maand, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. 

Je ontvangt een marktconform salaris op basis van Cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

 

Wil je solliciteren op bovenstaande functie?

Dan zien wij jouw mail CV + motivatie uiterlijk 20 november 2022 graag tegemoet. Stuur deze naar secretaris Toon de Bont: debontdejong@gmail.com

 

Met vriendelijke groet, Bestuur Stichting ‘t Dorpshuis

't Dorpshuis is het kloppend hart van Ulicoten. Deze huiskamer biedt plaats aan alle inwoners voor een kopje koffie, een praatje, gezellig samen kaarten of biljarten. Ook de verenigingen in Ulicoten hebben hier hun thuishaven. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd.