Jouw (Ulicotens) evenement/activiteit op deze agenda en/of reclamescherm in 't dorpshuis?         Mail naar info@dorpshuisulicoten.nl

 

18, 19 en 20 november 2021

Twee keer heeft Toneelvereniging Ulicoten haar voorstelling moeten uitstellen. De bedoelingen waren goed maar Corona gooide tot twee keer toe roet in het eten. De moed zonk ons aardig in de schoenen en het had zomaar gekund dat van uitstel afstel was gekomen. Gewoon in september vol goede moed aan een nieuwe voorstelling beginnen?
Weg alle energie die we er als spelers al in hadden gestopt.
Weg ook, een prachtige voorstelling die “Momenten van Geluk” ongetwijfeld zou worden. Dat konden we natuurlijk niet laten gebeuren. “Momenten van Geluk” moest gespeeld worden.
Omdat veel voorbereidingen al klaar waren moest het mogelijk zijn om de voorstelling binnen twee maanden op de planken te brengen.
 
De repetities zijn inmiddels in volle gang.
Speeldata zijn vastgelegd op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november.
Voorverkoop is weer van start.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,-
Verkrijgbaar in Bremerpoort bij het Dienstencentrum en het Dorpshuis. Je kunt ze ook per mail bestellen via bestuur.tvu@outlook.com
Aan de zaal kosten de kaarten €10,-
Houd er rekening mee dat, indien de maatregelen het vereisen, je coronacheck wordt gecontroleerd.
 
Twee jaar lang geen toneel van Toneelvereniging Ulicoten.
Twee jaar lang geen mooie voorstelling voor onze trouwe bezoekers.
Als je weer naar onze voorstelling wilt komen kijken dan willen we je als dank een mooie korting aanbieden op de kaarten voor onze nieuwe voorstelling in april 2022. Een voorstelling met eenakters die zijn geregisseerd door enkel spelers van TVU die deze uitdaging graag een keer aan willen gaan.
Op vertoon van je toegangskaart voor “Momenten van Geluk” kun je te zijner tijd je kaarten met korting aanschaffen.
 
Warm aanbevolen door Toneelvereniging Ulicoten

zo. 21 november 10:00 uur: intocht Sinterklaas

Rondgang door het dorp onder begeleiding van de Brassband

Inkom Bremerpoort: 2€ per volw, 1€ per kind (contant betalen bij binnenkomst)

Zoals de maatregelen nu zijn dienen wij een QR-code te scannen bij binnenkomst!
 
Kleurplaten worden uitgedeeld op kdv, psz en school. Kinderen uit Ulicoten die niet op 1 van deze plaatsen komen kunnen een kleurplaat ophalen bij het Dienstencentrum Dorpshuis of er 1 vragen via onderstaand mailadres. (hier online plaatsen lukt helaas niet)
Voor kinderen van buitenaf kan je opgeven via: esthervdabbeelen@hotmail.com (kosten 3€ per kind voor een cadeautje)
 
Groetjes
Het oranje comité

11 dec. 2021 Icekoud

Ulivents organiseert dit jaar alweer de 16e editie van ICE KOUD! Trek je winterse outfit aan voor dit coole feest onder leiding van DJ Jarno, met gastoptredens van Danny Canters & zanger Guilbert!

zo. 12 dec. 2021 Kersttocht door Ulicoten

Van 16.00 tot 20.00 uur.

Op deze zondag gaan we een kersttocht houden door Ulicoten met onderweg allerlei kraampjes. De route zal zijn: Bernardusstraat, Molenstraat, Dorpsstraat, Chaamseweg-Hazenberg, Beekdal, Kloosterstraat, Dorpsstraat tot en met de Kluis en weer de Bernardusstraat in. 

Langs deze route zullen diverse kramen staan met allerlei kerst of winter gerelateeerde spulletjes en in de kerk zullen kerststallen te bekijken zijn. Er zal muziek zijn en we zullen de bewoners langs deze route vragen om wat lichtjes buiten te hangen of zetten, zodat het geheel sfeervol zal zijn. Vanuit de school zullen de kinderen zorgen voor sfeervolle versiering.

Wit U ook langs deze route staan met een kraam of gewoon met een eigen tafel of kleed meldt U zich dan aan bij het Dienstencentrum. Laat het ons ook weten wanneer U een mooie of originele kerststal heeft om tentoon te stellen: 013-5196316 of via mail info@dienstencentrumulicoten.nl

De route zal vrij toegankelijk zijn en je kunt starten op elk punt en dan de nummers volgen. Zo creëren we een eenrichtingsroute.

Samen eten, iedere dinsdagmiddag

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur is het samen eten in de Bremerpoort. U kunt uw menukeuze van te voren doorgeven en u eet gezellig met meerdere mensen aan tafel. Vervoer is geen probleem; kunt u niet zelf komen dan wordt u gehaald en gebracht. Lijkt het u wat? Laat het weten aan het Dienstencentrum.

inloopochtend

Iedere vrijdag is er in de Bremerpoort een inloopochtend. U bent van harte welkom tussen 9.00 en 11.30 uur. Onder het genot van een bakje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt U lekker de krant lezen, een spelletje doen of gewoon een praatje maken.  Het is bedoeld voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er een plekje om te spelen. Graag tot ziens op vrijdagochtend!