Za. 7 maart 19:00 uur: Toneelvereniging Ulicoten "Restaurant Vanalletije"

Toneelvereniging Ulicoten organiseert "Lekker eten in de Bremerpoort" i.c.m. ludieke voorverkoop toegangskaarten voor "Momenten van Geluk".

Voor meer informatie: bestuur.tvu@outlook.com

Toneelvereniging Ulicoten presenteert:

In de Bremerpoort

Wo. 8 april 20:00 uur: Politiek café in de Bremerpoort

Georganiseerd door de Dorpsraad.

Het is alweer twee jaar geleden dat de politieke partijen met elkaar in debat gingen over hun verkiezingsprogramma. We zijn nu halverwege de coalitieperiode. Wat is er terecht gekomen van de plannen? Wat mogen we nog verwachten? Voldoende aanleiding om vertegenwoordigers van de politieke parijen nogmaals uit te nodigen voor een debat, samen met U. Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur in de aula van de Bremerpoort.

21 mei, hemelvaartsdag: Hangijzertoernooi Ulivents Sportpark De Bremer

12-13-14 juni Beachweekend Ulivents

20-27 aug. Bernardusoctaaf

vr. 21 t/m zon. 23 augustus: KERMIS ULICOTEN

Kerstmarkt Bremerpoort zondag 13 december 2020

Icekoud Ulivents za. 19 dec. Sportpark De Bremer

Samen eten, iedere dinsdagmiddag

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur is het samen eten in de Bremerpoort. U kunt uw menukeuze van te voren doorgeven en u eet gezellig met meerdere mensen aan tafel. Vervoer is geen probleem; kunt u niet zelf komen dan wordt u gehaald en gebracht. Lijkt het u wat? Laat het weten aan het Dienstencentrum.

inloopochtend

Iedere vrijdag is er in de Bremerpoort een inloopochtend. U bent van harte welkom tussen 9.00 en 11.30 uur. Onder het genot van een bakje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt U lekker de krant lezen, een spelletje doen of gewoon een praatje maken.  Het is bedoeld voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er een plekje om te spelen. Graag tot ziens op vrijdagochtend!